10 вчинків, про які жалкують всі жінки: перевірте себе, чи є такі речі у вашому житті

Психологія
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Які речі робить у житті кожна жінка
Речі, про які жалкують жінки. Фото: nw.com.ua

Кожна жінка у своєму житті робила щось з переліку

Кожна людина у своєму житті робить речі та вчинки, про які потім дуже шкодує. А жінки не лише вміють робити це неймовірно прекрасно, а ще й неодноразово, даючи обіцянки ніколи більше так не робити і почати життя з чистого листка.

Звичайно, краще вчитися на чужих помилках, але “танці на граблях”, це практично професійний спорт кожної жінки, яким вона опанувала просто неперевершено. Про які вчинки шкодують практично усі жінки, пише lime.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про які вчинки шкодують жінки

Давали другий шанс. Практично усі дівчата хоча б раз у житті давали другий шанс людям, які цього не заслуговують, а потім шкодували за втраченими роками.

Фарбували волосся самостійно з поганим результатом . Здавалося б проста процедура, яка до снаги кожному. А от і ні! Іноді у результаті отримується зовсім протилежний колір від бажаного, або попсоване волосся.

Симулювали оргазм у ліжку. Можливо саме ви це не робили, але великий відсоток дівчат звикли вдавати актрису, а потім сильно шкодувати.

Під дією алкоголю дзвонили колишнім хлопцям. Недаремно кажуть, ідете на вечірку, краще заздалегідь вийміть сімку з телефону, щоб не було спокуси, але у підсумку зранку на телефоні будуть зайві дзвінки та смс.

Заїдали стрес. Кілька зайвих кілограмів, чи десятки кілограмів внаслідок надмірного споживання шкідливих висококалорійних, але таких смачних продуктів.

Зробили собі чубчик. Ну, хоча б раз у житті потрібно переконатися, чи пасує вам це жахіття.

Позичали велику суму грошей подрузі. Завжди давайте таку кількість грошей, про які можете забути. Адже, якщо подруга не поверне, дружбі настане кінець.

Довіряли особисті таємниці мамі. Задля власного і маминого спокою утримайтеся від подробиць особистого життя.

Купували одяг чи взуття, яке неможливо носити. Де були мої очі? Я це купила, щоб купити, а не носити. Туфлі, які малі, але такі красиві, сукня, у якій лише на карнавал сліпих людей, щось таке було у кожної леді.

Витрачали зарплату на непотрібну річ. Щось дороге, непотрібне, але таке важливе у цей момент. А до наступної зарплати можна і на воді посидіти, це корисно для фігури.Було? Точно було, самі знаємо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про речі, які змінюють світогляд. Про них краще дізнаватися якомога раніше.