5 ознак людини без морального кодексу

Психологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Ознаки людини, яка не має власної емоційної цілісності
Ознаки людини без морального кодексу, фото: geralt

Зверніть увагу на поведінку людини, яка не має власної емоційної цілісності

Чимало людей приховує свої слабкості. Проте хтось це робить, не торкаючи життя іншого, а хтось перетворюється ледве не на диктатора, аби вилити всю невпевненість у собі та дитячі образи на людину. Раніше ми писали, у чому секрет щастя, а тепер розкажемо, як себе веде людина без морального кодексу.

Докторка філософії Джоніс Вебб розповіла, як легко виявити людину, яка морально незріла, пише psychologytoday.com. Із такими людьми варто бути обережними, аби не стати жертвою аб’юзу. Сміливо виставляйте кордони і не допускайте їх близько до свого життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

5 ознак низького рівня емоційної цілісності:

  1. Почуття, які показує людина, не збігаються з її словами. Наприклад, людина зла, але каже, що все гаразд.

  2. Слова людини не відповідають діям. Наприклад, людина має свідомі рішення, якими нехтує. Це може стосуватися поведінки, дій щодо інших людей або якоїсь роботи.

  3. Приховують свої труднощі та слабкості, аби ніхто не дізнався. Наприклад, жінка сама виховує 2 діток, але нікому не говорить, що не завжди справляється, чи має кошти на одяг та їжу.

  4. Не чує співбесідника, але каже “так”. Буває, що під час спілкування людина удає, що слухає вас. При цьому згодом виявляється, що вона навіть не пам’ятає, про що ви казали.

  5. Людина заперечує ваші почуття. Наприклад, вас переконують у тому, що ви не відчуваєте чогось, коли це насправді не так. Ці люди можуть навіть говорити, що ви помиляєтеся, відчуваючи щось, або не повинні таке відчувати.

    ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, яких жінок боїться суспільство. Експерти назвали риси людини, які не комфортні іншим, тому що такою особистістю неможливо керувати.