Отримали відмову у підвищенні - 4 розумні рішення подальших дій

Бізнес та гроші
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Подобається робота і ви справляєтеся з нею на всі 100%, а підвищують іншу людину? Що робити коли  задовольняють всі умови і хороший колектив, з яким легко працювати, але бос має до вас упереджене ставлення?

Як вийти з ситуації коли ви мали розмову про підвищення, а вам прямим текстом відмовили? Перспектив не очікується та чи варто зразу звільнятися, розповідає work.ua.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Проблема

Ви довгий час працюєте на одній роботі та зарекомендували себе, як хороший працівник, а про кар'єрне зростання не може бути мови - тоді варто розмовляти з начальником самому. А у випадку коли вам відмовляють раз за разом потрібно розумно діяти далі.

Отримали відмову у підвищенні - 4 розумні рішення подальших дій - фото №1

Рішення

  1. Запам'ятайте, що прохати про підвищення заробітної плати чи просування по службі - це не соромно! Ви запитали про перспективи у начальника - ви сміливий і молодець, навіть, якщо відповідь невтішна для вас. Тепер ви знаєте майбутні можливості на цьому місці і можете чітко вирішувати далі.

  2. Отримавши відмову, ви прагнете усамітнитися і пожаліти себе, проте не варто поспішати. Вам потрібно розпитати, у чому саме полягає причина відмови. Адже тут може бути причиною не ваш малий досвід, а відсутність посади, фінансування чи специфіка, в якій ви працюєте (кар’єрне зростання тільки горизонтальне).

  3. А от якщо причина відмови полягає саме у вашій кандидатурі - обов'язково дізнайтеся, про який саме досвід, навички, уміння чи знання йдеться, і що вам потрібно підучити чи навчитися для здобуття омріяної посади.

  4. Звільнятися чи ні? Коли ви знаєте всі деталі і чіткі обставини неможливості підвищення ви зважено вирішите - залишатися вам працювати тут далі чи краще шукати місце з можливістю реальних перспектив. Часто буває, що підвищення - це лише старт до нових вершин та звершень.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цінуйте себе. Час, який ви проводите на роботі - це час вашого життя, який має приносити не лише фінансову винагороду, а й задоволення.Тому терпіти зневажливе ставлення чи зверхність боса не потрібно, навіть через високу зарплатню.