Термін дії карток змінено: один із найпопулярніших банків України повідомив важливу новину

Бізнес та гроші
Богдана Карц

Богдана Карц

Головна редакторка

Чи треба продовжувати термін дії картки Ощадбанку
Ощадбанк змінив термін дії своїх карток. Фото: колаж РБК-Україна

Оголошені зміни торкнуться усіх клієнтів

У жовтні українців підстерігає багато всіляких змін: починаючи від змін у податковій системі, а отже, підвищення податків (можливо, навіть “заднім числом”), ймовірного підвищення цін на інтернет-послуги, встановлення лімітів на перекази між картками для фізичних осіб, останній перехід на “зимовий час” та багато іншого.

Про зміни (які наберуть чинності, щоправда, не з жовтня — ред.) нещодавно повідомив і один із найпопулярніших українських банків. Ці зміни торкнуться терміну дії карток, передає Ощадбанк. Деталями ділимося далі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Ощадбанк змінив термін дії платіжних карток

Як повідомляється на офіційному сайті фінустанови, у зв’язку з воєнним станом — заради зручності клієнтів — Ощадбанк вирішив продовжити термін дії всіх своїх платіжних карток, у тому числі й для ВПО, до 31 грудня 2024 року.

Продовження відбувається автоматично для карток, термін яких закінчився починаючи з лютого 2022 року. Якщо нову картку вже перевипущено, будь ласка, зверніться до відділення Ощадбанку для її отримання у зручний для вас час.

У разі закінчення терміну дії такі картки продовжать повноцінно працювати: ними можна розраховуватись у торгівельно-сервісній мережі, знімати готівку в банкоматах тощо,
- пояснюють в банку.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також розповідали, скільки готівки можна зняти у банкоматі того чи іншого банку протягом доби. У різних фінустанов це зовсім різні суми, тому важливо такі нюанси уточнювати заздалегідь, якщо збираєтеся виводити у готівку чималу суму.