ATLAS UNITED 2024 та благодійний фонд "Good Donations" закликають долучитися до допомоги пацієнтам лікарні "Охматдит"

Важливо знати
578
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

ATLAS UNITED 2024 та Good Donations збирає кошти на допомогу Охматдиту
Охматдит після влучення російської ракети. Фото: Getty Images

Після чергового злочину російських окупантів, усю злість варто конвертувати у донати

У наслідок сьогоднішньої масованої ракетної атаки на Київ було зруйноване одне з відділень дитячої лікарні “Охматдит”, а також суттєво пошкоджений головний корпус. Фестиваль ATLAS UNITED 2024 та благодійний фонд “Good Donations”, які збирали кошти на допомогу дітям, що постраждали від війни, продовжують збір на термінові потреби пацієнтів у рамках партнерства!

Організатори збору наголошують на важливості кожного донату, адже чим швидше хірурги отримають медичне обладнання, тим більше врятують дитячих життів. Організатори ATLAS UNITED 2024, який відбудеться на території ТРЦ Blockbuster Mall з 12 по 14 липня, планують зібрати щонайменше 100 мільйонів гривень, які спрямують на гуманітарні потреби та підтримку ЗСУ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Збір на допомогу постраждалим в Охматдиті
ATLAS UNITED збирає кошти на потреби лікарні Охматдит. Фото: пресслужба

Зазначимо, що після влучення російської ракети в дитячу лікарню “Охматдит” пошкоджено корпуси, зруйновані деякі будівлі медзакладу, вибиті вікна та шибки. Є постраждалі, проте їх точна кількість невідома досі. Зараз на місці продовжують працювати відповідні служби для ліквідації наслідків, а також допомоги пацієнтам та співробітникам.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що президент України та перша леді емоційно прокоментували черговий злочин окупантів. Володимир Зеленський та Олена Зеленська показали наслідки російської агресії та закликали світ ще більше допомагати Україні у боротьбі з росією.