Немає номера накладної — не проблема: як відстежити посилку на "Укрпошті" без нього

Важливо знати
Богдана Карц

Богдана Карц

Головна редакторка

Немає номера накладної на посилку Укрпошта - що робити
Як відстежити посилку на Укрпошті: поради. Фото: Укрпошта

Корисні поради, які допоможуть не нервувати без причини

Доставка поштою на сьогодні — дуже популярна в Україні функція. Безліч людей щодня замовляє щось через інтернет або просто надсилає речі один одному до найближчого поштового відділення або відразу додому, користуючись послугою адресної доставки. Раніше ми розповідали, що не можна пересилати поштою, а тепер розкриємо секрет, як відстежувати свою посилку без номера накладної.

На щастя, “головна пошта України” передбачила декілька способів, які стануть у пригоді, якщо у вас немає потрібних даних. Ними ділиться сайт tobiporada.com.ua.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Як стежити за своєю посилкою на “Укрпошті” без номера накладної

Для того, щоб знайти свою посилку, можна скористатися іншими ідентифікаторами. Наприклад, номером замовлення або особистим кабінетом на сайті “Укрпошти”, де міститься вся інформація про вас як клієнта та ваші поточні посилки. У пригоді стануть навіть ваша адреса або ім’я одержувача.

Якщо цього виявиться недостатньо, ви завжди можете звернутися до служби підтримки поштового оператора. Там вам точно допоможуть знайти потрібне замовлення та дізнатися деталі, які вас цікавлять.

Крім того, якщо у вас є трек-номер посилки (товарно-транспортна накладна — скорочено ТТН), то за номером телефону 0 800 300 545 ви зможете відстежувати статус відправлення навіть без інтернету.

Головні мінуси відстеження посилки без номера накладної

Відсутність цього важливого параметра замовлення впливає на те, що саме ви зможете відстежувати. Умовно: прийшла вже посилка чи ні, ви зможете дізнатися і без номера накладної. А от якщо вона десь у дорозі, відстежити точне її місцеперебування не вийде, як і максимально точний час прибуття до відділення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що нещодавно українцям почали надходити дивні листи зі штрафами від суду. Що це за “нововведення” і що з ними робити — пояснюємо тут.