Названо знаки Зодіаку, які розірвуть стосунки у листопаді 2023

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Стосунки, які тягнуться, тому що комусь просто шкода, більше не будуть актуальними. Кожен хоче бути щасливим і самодостатнім у парі. Раніше ми писали, хто знайде своє кохання в кінці осені цього року, а тепер розкажемо, хто перестане терпіти буденність та відсутність почуттів, і завершить стосунки.

Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку змінять статус на “вільний”, аби не тягнути стосунки, що більше не виправдовують себе.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Овен

Будуть сльози, істерики, вмовляння та розбите серце. Але немає сенсу продовжувати бути із людиною, яка байдужа до елементарних речей і не вкладає себе у стосунки. Овен прагне, аби біля нього була людина, якій цікаві і спілкування, і романтика, і розвиток.

Лев

Леви довго тягнуть нитку, аби зберегти стосунки, проте у листопаді 2023 року усе піде в крах. І це стосується навіть сім'ї, якщо напарник не проявляє інтересу, перестав робити романтичні сюрпризи та не піклується. Лев змінить траєкторію свого життя і розірве такі стосунки. Астрологи говорять, що для Лева важливі вірність та взаємне кохання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Водолій

Не терпітимуть стосунків, в яких більше немає почуттів, і Водолії. Бути разом, тому що “так треба” або “що ж скажуть люди” — це лише нашкодити собі. Людина народжена для щастя, і кожен шукає для себе достойну пару. Якщо в стосунках хтось передумав бути одним цілим, підтримувати одне одного та любити, тоді такий зв'язок варто обірвати.

Нагадаємо раніше ми писали про те, хто за знаком Зодіаку — “холоднокровні” матусі. Астрологи розповіли, які жінки не будуть сильно доглядати свою малечу, тому що мають інші життєві пріоритети.

Фото: Pinterest