Скоро вийдете заміж: езотерики назвали 3 небесних знаки

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Коли життя готується до кардинального розвороту в іншу сторону, Всесвіт починає давати людині про це знаки, аби їй не було так лячно. Небесні підказки стосуються і негативних, і позитивних моментів. Раніше ми писали, що знаменує зустріч із другою половинкою, а тепер розкажемо, що показує на скорий шлюб.

Езотерики розповіли, як дізнатися, що скоро у вас буде весілля, пише pixelinform.com. Здавна люди знали, що є 3 основних підказки з неба про те, що скоро дівчина чи жінка вийде заміж.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Букет нареченої

Якщо ви не планували спіймати букет нареченої на весіллі, але він сам впав прямо у ваші руки, це є знаком. Весілля має потужну енергетику, і кожна деталь неабияк важлива.

Скоро вийдете заміж: езотерики назвали 3 небесних знаки - фото №1

Розлите шампанське

Якщо під час весілля ви раптово потрапили під бризки шампанського, можна вважати це натяком. Ще більшим знаком вважається, якщо на вас хтось вилив цілий бокал.

Скоро вийдете заміж: езотерики назвали 3 небесних знаки - фото №2

Щось загубити

Якщо ви святкуєте весілля друзів чи родичів, і помітили, що загубили прикрасу, аксесуар чи іншу річ, це є знаком вашого скорого заміжжя. Ця річ неначе “залишає” вас на цьому місці подовше, аби ви прийняли естафету.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Скоро вийдете заміж: езотерики назвали 3 небесних знаки - фото №3

Раніше ми писали про те, що думки здатні матеріалізуватися. Езотерики розповіли, як правильно візуалізувати мрії, аби вони здійснилися.

Фото: Pinterest