Нейтралізуємо погану прикмету: що говорити, аби вона не збулася?

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Здавна люди керувалися різними забобонами. Попри їхні негативні значення, віщуни знали, що промовити вголос, аби нейтралізувати ймовірну шкоду прикмети. Раніше ми писали, які вірування не варто сприймати серйозно, а на які слід звернути увагу, а тепер розкажемо, як розвіяти силу забобону.

Розбилася посудина

Промовте вголос: “Нехай це буде найгірше, що могло статися. Амінь”. Таким чином ви блокуєте викид енергії руйнування, і він завершується на розбитій речі.

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Нейтралізуємо погану прикмету: що говорити, аби вона не збулася? - фото №1

Хтось вас вголос прокляв

Якщо вас зі злості хтось прокляв прям у вічі, промовте: “Не буду! Мене Янголи огортають, тобі назад слова відображають. Думай, що говориш. Амінь”. Якщо ви раптом забудете слова, головне — вимовити вголос “Не буду!” Цією фразою ви зрікаєтеся кинутих на вас слів.

Розвіяти “побажання” може лише людина, яка його вимовила. Якщо людина злякається вашу сміливу реакцію і почне перепрошувати, навчіть її нейтралізувати власні слова. Нехай вголос вимовить: “Я знімаю силу з вимовлених мною слів, розвіюю цю силу та знищую. Вибач мене, (ім'я людину, яку прокляли). Амінь”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Нейтралізуємо погану прикмету: що говорити, аби вона не збулася? - фото №2

Якщо впала ікона

Якщо у вас впала ікона, підніміть її, перехрестіться і поцілуйте образ. Промовте: “Господи Ісусе Христе, Сину Божий, помилуй мене і мої наступні покоління від усіх 77 нещасть в усі роки. Амінь”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Нейтралізуємо погану прикмету: що говорити, аби вона не збулася? - фото №3

Раніше ми писали про знаки Зодіаку. Експерт розповів, чи існує знак Змієносець, і хто помилився в астрологічних підрахунках.

Фото: Pinterest