Агресія, сварки та рутинні будні: як гармонізувати вдома зону Вогню

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Оселя, як і людина, має свої яскраво виражені енергетичні сторони, або навпаки — слабкі. Визначити їх можна, проаналізувавши настрій та будні господарів дому. Раніше ми писали прості поради фен-шуй для новачків, а тепер розкажемо, як коректувати зону Вогню.

Якщо направлення входу в кімнату — північ, то основна стихія цього приміщення — Вогонь. Якщо він занадто активний, господарі будуть жити у сварках, не відчувати радості та постійно виясняти стосунки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Послабити зону Вогню можна за допомогою рослин. Підійдуть вазони із товстим листям або закрученим стеблом: алое, плющ і папороть. Езотерики радять звернути увагу на алое. Ця рослина гармонізує руйнівну енергію, перетворюючи її на м'яку.

Якщо зона Вогню послаблена, у домі буде відчуватися настрій буденності, суму. Життя буде асоціюватися із рутиною. Господарі не матимуть ентузіазму та натхнення.

Посилити зону вогню допоможуть червона герань, фіалка із яскравими квітами фіолетових відтінків, примула. Езотерики вважають, що найкраще працює герань. Вона сприяє порозумінню між людьми.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як нейтралізувати погану прикмету. Езотерики розповіли, що робити і які слова вимовити, щоб значення забобону не здійснилося.

Фото: Pinterest