Раптові проблеми і погане самопочуття: як впливає на людей надлишок стихії Дерева вдома

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Кожна сторона згідно з вченням фен-шуй має свою стихію. Захід і Північний Захід — під покровительством енергії Дерева. Раніше ми писали, як гармонізувати вдома стихію Вогню, а тепер розкажемо, як коректувати стихію Дерева.

Там, де немає гармонії в зоні Дерева, будуть різні раптові проблеми: то щось зламається, то розіб'ється. Коректувати енергетику допоможуть домашні рослини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Якщо стихія Дерева слабка, діти не будуть встигати по школі, у дорослих буде погане самопочуття. Вся сім'я бачитиме відсутність прогресу та чорну смугу перешкод перед будь-якою ідеєю.

Щоб посилити зону Дерева, придбайте кипарис. Він підвищує імунітет, надихає на навчання та повертає інтерес до життя.

Непогано посилюють енергетику стихії Дерева і троянди не яскравих кольорів. Вона розвіює агресію та погану поведінку дітей. А ще ця квітка здатна гармонізувати думки і попередити погані вчинки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Послаблює енергетику зони Дерева розмарин. Він не просто деактивує негативний вплив на людей, а і врівноважує енергетику кімнати.

Раніше ми писали, яку стихію має кожна сторона світу. Езотерики розповіли, як активізувати позитивну енергію цих стихій.

Фото: Pinterest