Злидні, сварки та розлучення: як гармонізувати зону Землі по фен-шуй

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Якщо у вашому домі раптово почалися скандали та розмови про розірвання шлюбу, зверніть увагу на енергетичні зона вашої оселі. Раніше ми писали, де знаходяться 5 стихій згідно з ученнями фен-шуй, а тепер розкажемо, як коректувати зону Землі.

Якщо зона Землі почала функціонувати занадто слабко, або ж навпаки, активізувалася, це негативно позначиться на господарів. В оселі, де зона Землі слабка, будуть сварки з дітьми, непорозуміння в стосунках, думки про розлучення і постійні злидні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Якщо зона Землі занадто сильна, люди будуть одержимі грошима і кар'єрою, забувши про елементарні сімейні цінності. У домі пануватимуть гординя та егоїзм, водночас будуть бруд, роздратування і відсутність співчуття.

Як посилити зону Землі

Слабку зону Землі можна підсилити енергією примули. Ця квітка додає активності, сили та натхнення. Вона доповнює те, чого бракує, розвиває нові, позитивні енергетичні канали і дарує господарям впевненість у собі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Злидні, сварки та розлучення: як гармонізувати зону Землі по фен-шуй - фото №1

Як послабити зону Землі

Надлишкову енергію нейтралізують рослини Вогню, які мають фіолетовий та червоний кольори. Найкращим варіантом вважається віола. Ця квітка дарує благодать і гармонізує зону Землі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Злидні, сварки та розлучення: як гармонізувати зону Землі по фен-шуй - фото №2

Раніше ми писали, як гармонізувати зону Вогню. Езотерики розповіли, які вазони коректують енергетику в помешканні.

Фото: Pinterest