Чоловік подарував квіти, а ви... прокинулись? Віщуни розповіли, до чого це

Езотерика та астрологія
2 181
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Сновидіння бувають різними, навіть смішними. Проте часом сняться моменти, які хочеться продовжити, але ви раптом прокидаєтеся. Раніше ми писали, до чого сниться колишній хлопець, а тепер розкажемо, що означає, коли чоловік дарує квіти.

Аби правильно розтлумачити такий сон, пригадайте, які квіти були в руках чоловіка. А ще — чи знаєте ви його, і кому він ніс букет. Ці деталі допоможуть вияснити, що вам чекати у реальності.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

За сонником Міллера, якщо квіти подарували вам — чекайте радість і задоволення. Для незаміжньої таке сновидіння говорить про чималу кількість прихильників.

Ванга тлумачить такий сон як сигнал про душевну одинокість. Вона може тривати довгий час. Ясновидиця зазначає, що у сновидця забагато претензій до якогось чоловіка. Це заважає жити далі.

За ісламським сонником, чоловік дарує квіти уві сні до щастя. Жінка, яка бачила таке сновидіння, буде у затишку, гармонії та скоро зустріне свою долю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, до чого сняться квіти. Віщуни розповіли, що означає такий сон, у залежності від того, які саме квіти ви бачили.