4 закони Всесвіту: ключ до щастя

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Всесвіт, жінка, картинка
Фото створене за допомогою ШІ, Хочу

Езотерики підказали, що може стати ключем для щастя

Існує чимало моральних правил та норм людських цінностей. Коли людина поводиться достойно, даруючи любов, у її житті трапляється менше негараздів. Раніше ми писали про 12 будинків в астрології, а тепер розкажемо про головні закони Всесвіту.

Здавна езотерики знали, що ключем для щастя є дотримання певних правил. Ідеться про 4 головні закони Всесвіту, які не варто порушувати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
  1. Закон тяжіння. Подібне притягує подібне. Бідний стає ще біднішим, а багатий — ще багатшим. Успішний — ще успішнішим, а ті, хто має невдачі, не можуть із них вилізти.

  2. Закон пустоти. Правило просте, водночас складне для людей, які не можуть дозволити собі нового, щасливого життя. Воно звучить просто: “Якщо хочеш щось нове, позбуться старого”.

  3. Закон енергообміну. За будь-яку послугу потрібно платити. Це стосується і вас, і для вас. Якщо ви хочете щось отримати, віддайте щось у замін.

  4. Закон причини та наслідків. Наше сьогодення — це дії, які ми робили вчора. Отож, не дивуйтеся, якщо ви втрапили у халепу. Не забувайте: випадковості не випадкові. Кожна мить має причину та наслідок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про Ретроградний Уран. Астрологи розповіли, для яких знаків Зодіаку зворотний рух цієї планети притягне кохання.