Найвідоміша молитва “7 хрестів”: оберіг від усього зла — українською (ВІДЕО)

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Жінка молиться
Фото: Freepik

Для вас — молитва-оберіг, яка закриває негаразди 7 замків

Щирі молитви продовжують творити чудеса. У людей зникають негаразди, а ті, хто в небезпеці, раптово виявляється під дивовижним захистом. Раніше ми публікували материнську молитву, а тепер поділимося словами оберега “7 хрестів”.

Перед тим, як молитися, запаліть 7 церковних свічок. Подумки пробачте усім, на кого злі. Читайте молитву із чистим серцем та вірою 7 разів, хрестячи простір навколо себе.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Молитва — українською:

Сім хрестів захисту накладу на себе, свою сім’ю і будинок-вогнище. Від Духа Святого; від Господа нашого; від сина його Ісуса; від Богородиці Великої, яка життя непорочно дала; від Ангела-Хранителя свого, який невідступно йде за мною; від заходу до світанку хрест накладаю; від землі до небес. Закрили хрести всі входи від нечистого, приховали нас від лукавого.

Сім замків на будинок накладу, від горя його закрию, сили захисні дам для спокою і комфорту нашого. Перший замок від біди; другий — від напасті бідності і бездолля; третій — від сліз пролитих гірких; четвертий — від злодійства чорного; п’ятий — від бідності; шостим замком закриюся від хвороб; сьомим — весь простір замкну.

Замки поєдную, ключ єдиний Богу довіряю. Вищі сили нас охороняють, несправедливість виганяють. Вірую в справедливість, в помисли добрі, душу відкриваю. Амінь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми публікували молитву на середу. Для вас — слова молитви, де просимо Богородицю бути поруч.