Лягаємо спати і кличемо янгола-охоронця: молитва на ніч — українською (ВІДЕО)

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Жінка молиться, картинка
Фото створене за допомогою ШІ, Хочу

Як покликати свого ангела-охоронця в молитві

З моменту повномасштабного вторгнення тисячі людей почали молитися. Прокидаючись, люди дякують Богу та ЗСУ за те, що змогли побачити ранок. Раніше ми публікували сильну молитву Іоана Золотоустого , а тепер поділимося словами молитви до ангела-охоронця, яку треба читати на ніч.

Лягаючи спати, перехрестяться тричі й прочитайте молитву “Отче наш”. Після цього можна покликати свого янгола-охоронця, аби він захищав ваш сон.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Молитва на ніч — українською:

Ангеле Охоронцю, що за Божим велінням стережеш мене, щоб я не завдав шкоди своїй душі і тілу. Будь мені порадником, щоб я не зійшов з доброї життєвої дороги. Коли я впаду, допоможи мені піднятися. Повсякчас даруй мені добрі думки та бажання, виконання яких буде згідно з Божою волею і приноситиме користь мені та людям.

Якщо я буду діяти не за чеснотами Божими, будь мені перешкодою і стань на моєму шляху. Прошу Твоєї присутності у моїх переживаннях, страхах, смутках і в годину моєї смерті. Будь при мені, доки не запровадиш мене до Небесного Отця. Амінь!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про відому молитву “7 хрестів” . Для вас — слова молитви, яка робить дива і здатна зняти прокляття роду.