Головні боягузи за гороскопом: до списку потрапили аж 5 знаків Зодіаку

Езотерика та астрологія
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Боягузи за знаком Зодіаку: гороскоп для Рака, Дів, Риб, Терезів і Тельця
Названо головних боягузів за знаком Зодіаку: список. Фото створене ШІ для Hochu.ua

А вас точно немає у цьому списку?.. 😱

Астрологи часто приписують певні риси характеру тому чи іншому знаку Зодіаку. Так, поки одних називають найзлішими представниками зодіакального кола , інші з гордістю носять звання найкращих матусь за гороскопом. А сьогодні ми розкажемо, які знаки Зодіаку астрологи вважають справжніми боягузами — з тих чи інших причин.

Цікавим рейтингом ділиться сайт ukr.media. До нього увійшли одразу 5 представників гороскопа. Детальніше про боягузство кожного з них і в чому ж воно проявляється, на думку астрологів, розповідаємо далі!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Головні боягузи за знаком Зодіаку

  1. Телець: Їх обережність і схильність до перебільшення можуть призвести до бездіяльності і тривалої прокрастинації, у той момент, коли саме час діяти. Така біда часто спіткає Тельців, через що життя здається їм занадто складним.

  2. Рак: Захищаючи близьких, вони проявляють неабияку хоробрість та мужність, але коли справа доходить до них самих, то Раки відразу ховають голову у пісок і не можуть вимовити ані слова на свій захист. Уникаючи зайвої відповідальності, вони можуть ховатися від проблем дуже довго.

  3. Діва: Прагнучи досконалості, вони бояться наробити помилок і нарватися на критику. Через це Діви регулярно уникають ситуацій, де їм може не вистачити знань чи інтелекту, тож пропускають дуже багато вигідних пропозицій долі, готуючись вийти на арену саме тоді, коли “будуть ідеально підготовані” до битви.

  4. Терези: Ненавидячи конфлікти, вони схильні до драматизації навіть найменших помилок. А щоб уникнути відповідальності, ще й часто звертаються до різного роду маніпуляцій. Мати справу з ними не дуже приємно, та й покластися на них не вийде.

  5. Риби: Надмірно чутливий знак Зодіаку, схильний перекладати свою відповідальність на інших. Риби можуть вдавати байдужість або легко йти на компроміси, щоб уникнути конфліктів. Відстоювати власну точку зору їм вкрай складно, тож вони просто тихо ненавидять інших і чекають виконання закону бумеранга, коли життя відплатить комусь замість них.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, до чого сниться сукня . Що віщує такий сон — щось хороше чи погане? Дізнавайтеся на ХОЧУ прямо зараз!