Молитва на понеділок: просимо благословення в усіх справах — українською (ВІДЕО)

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Молитва на початок вдалого тижня
Молитва на початок тижня, фото: pixabay.com

Ця молитва допоможе почати тиждень щасливо

Віряни моляться Богу та просять благословінь перед початком кожної нової справи та нового дня. Раніше ми публікували молитву за мир і кінець війни , а тепер поділимося словами молитви за успішний тиждень.

Для вас — сильна молитва на понеділок. Нехай Бог благословить ваш тиждень, і він пройде мирно, з любов’ю та радістю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Молитва — українською:

На початку тижня благаю Тебе, Отче Святий, в ім’я Ісуса Христа: наповни мої — серце і розум Своїм Святим Духом, щоб я міг думати, говорити і робити тільки те, що приємне Тобі. Поєднай мої думки і бажання з собою у любові Ісуса Христа. Очисти моє сумління Його Святою Кров’ю, щоб я міг зростати у Тобі від початку цього тижня і по всі дні мого життя.
Зміцни мене Своєю міццю, вчини мене щирим у моїй любові до Тебе, і сповненим бажання служити Тобі і моїм ближнім. Навчи мене протистояти спокусі мого зіпсутого серця і приманкам недоброзичливця. Вчини марноту цього світу гіркою для мене, щоб Ти міг стати солодшим.
Навчи мене також нести тягар цього тижня. Провадь мене, як люблячий Батько, і допоможи мені слідувати за Тобою як Твоїй дитині і коритися Тобі.
Благослови мою працю і керуй мною Своєю мудрістю, щоб я міг бути сповнений заохоти, втіхи і віри у всіх моїх ділах. Будь початком і вінцем усієї моєї праці задля Твоєї слави і мого спасіння. Амінь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми публікували потужну молитву Іоана Золотоустого. Для вас — слова молитви, яка творить дива.