Всього одна правильна купюра у гаманці здатна стати ключем до багатства: її ніколи не слід позичати

Езотерика та астрологія
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Яку купюру не можна віддавати нікому: як визначити свою щасливу купюру
Щасливі купюри. Фото створене ШІ для Hochu.ua

Розповідаємо, на що звертати увагу, тримаючи в руках щасливу банкноту 💵

Гроші володіють надзвичайно сильною енергетикою. Тим, хто з ними “дружить”, вони дарують фінансове благополуччя , а від тих, хто не знає, як з ними поводитися — “втікають”. Однак важливо знати, що не всі купюри однаково сильні.

Як знайти своє джерело багатства серед мільйонів варіантів, розповідає pixelinform. На що саме звертати увагу: які літери та цифри шукати на своїй щасливій купюрі, дізнавайтеся далі!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Щаслива купюра: як визначити за цифрами

Уважно дивимося на номерний знак банкноти: якщо номер збігається з вашою датою народження або іншим важливим для вас днем, то це точно ваша щаслива купюра! Вона енергетично пов’язана з вами та вашим життям і віддавати її не можна у жодному випадку! Ця купюра повинна постійно бути разом із вами — у гаманці.

Також варто звернути увагу на поєднання цифр: якщо в номері багато сімок — це чудовий знак, адже саме це число приносить достаток, удачу та успіх!

Як виявити щасливу купюру у гаманці за літерами

Досить важливим є і поєднання літер. Так, якщо літери збігаються з вашими ініціалами чи першими буквами вашого імені, це теж означає, що ви тримаєте в руках свою щасливу купюру. Віддавати її комусь не слід.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як потрібно правильно позичати та віддавати гроші, щоб не залишитись ні з чим. Є один цікавий секрет повернення боргів , знаючи який, ви не збіднієте, віддаючи навіть великі суми!