Липень буде "чорною смугою" життя для 3 знаків Зодіаку

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Липень принесе невдачі 3 знакам Зодіаку
Липень буде "чорною смугою" життя для 3 знаків Зодіаку, фото: TomasHa73

Ці знаки Зодіаку будуть відпрацьовувати кармічні завдання, які "прогуляли" в червні

Сварки, проблеми з грошима і непереливки на роботі: деякі знаки Зодіаку потраплять у липневі халепи. Життя буде здаватися суцільною “чорною смугою”, і все тому, що у червні були проігноровані кармічні завдання. Раніше ми писали, чи можна обійти карму, а тепер розкажемо, кому в липні доведеться “відпрацьовувати” по повній.

Астрологи розповіли, що негаразди у липні будуть пов’язані не лише з кармічними уроками, а й із активацією ретроградного Сатурна. Цим знакам Зодіаку буде не солодко у деяких сферах життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Лев. Не варто витрачати кошти на найдорожче. Є речі, нічим не гірші, і набагато дешевші. За те, що ви зациклені на фінансах та розкоші, ви можете раптово отримати кардинально інші умови життя.

Водолій. Не все буде так, як ви хочете. Перестаньте диктувати людям, що потрібно робити. Кожен має свою свободу волі, а вам за психологічний тиск на інших можуть “влаштувати” розбите серце.

Близнюки. Ви не присвячуєте час собі, відпочинку та саморозвитку. Це вважається невиконанням кармічного завдання. Виправляйте цю помилку, інакше будуть негаразди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що чекає різні знаки Зодіаку в липні. Астрологи східних традицій опублікували китайський гороскоп на середину літа.