Сонячне та Місячне затемнення: яка їхня сила та як себе вести в цей час

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Чим особливе затемнення в езотериці
Яка містична сила Сонячного і Місячного затемнення, фото створене за допомогою ШІ, Хочу

Що несуть за собою Сонячне та Місячне затемнення

Езотерики розповіли про містичну силу астрологічних явищ. Одним із найсильніших періодів вважається затемнення. Здавна наші пращури вважали цей час особливим, тому що він має чималу енергію. Раніше ми писали про фази Місяця, а тепер розкажемо, чим особливі Сонячне і Місячне затемнення.

Затемнення приводить людину до змін. Зазвичай — кардинальних, рішучих і доволі швидких. Цей період наділяє простір потенціалом інтенсивного росту й омріяного прогресу. Тому в дні затемнення важливо бути активним, приймати доленосні рішення і не боятися жити далі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Місячне затемнення

Це затемнення розкриває та видає все приховане. Воно звільняє людину від усього, що їй не належить, не приносить користі, шкодить чи засмучує. Саме Місячне затемнення підсилює інтуїцію та мудрість.

Сонячне затемнення

Це затемнення приносить нові починання в будь-якій сфері. Для людини відкриваються всі шляхи, де вона може самореалізувати себе та розквітнути. Сонячне затемнення дарує вигідні ініціативи, нові ідеї та натхнення. Людина отримує позитивну енергію, зміни, успіх, ріст і достаток.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, які зміни в житті чекають знаків Зодіаку в липня. Для вас — китайський гороскоп на середину літа.