Три найсильніші молитви на гроші, які допоможуть виплутатися з боргів і проженуть безгрошів'я

Езотерика та астрологія
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Як і до кого молитися про гроші та вихід зі срутного фінансового становища
Молитви на гроші та удачу з фінансами. Фото створене ШІ для Хочу!

Читати їх варто щодня - з чистим розумом та совістю

Гроші потрібні кожному, але не кожен їх має у достатній кількості, на жаль. Що робити, якщо здається, що вам “пороблено” і фінансовий достаток наче неспроста “обходить” вас стороною? Читайте далі!

Раніше ми розповідали про простий, але дуже потужний ритуал на гроші. А як залучити багатство без будь-яких магічних ритуалів та замовлянь — за допомогою сили віри та допомоги Всевишнього, розповідаємо у цій статті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Молитви на гроші

Пропонуємо вам взяти на озброєння ці кілька молитов, які допоможуть покращити фінансову ситуацію. Читати їх слід щодня, але при цьому постарайтеся робити це без особливої жадоби — думайте про все те хороше, що б ви могли отримати і зробити, якби мали більше коштів.

Сили небесні, сили земні, відкрийте шлях до багатства мені, гроші пливуть мов річка стрімка, багатство моє росте навіка. Амінь. Амінь. Амінь (3р.)

***

О, Великий Чудотворець, святителю Христовий, отче Миколаю, Чудотворцю! Молимо тебе, надія всіх християн, вірних захисник, голодних годівник, радість тих, хто плаче, лікар тих, хто хворіє, по морю плаваючих управитель, убогих і сиріт годівник і всім швидкий помічник і покровитель, хай мирне життя проживемо тут і нехай побачимо славу вибраних Богом на небі, і з ними невпинно оспівувати будемо єдиного в Трійці Бога на віки віків. (Далі говорите те, чому вам потрібні гроші, для чого, просите допомоги Миколи Чудотворця у вирішенні фінансових труднощів.). Амінь.

***

Чудотворець Миколай, Божий Угодник. Допоможи мені в бідності бідній, і врятуй від смерті пекельної. Я працюю, але борги залишаються, від безгрошів'я нерви здаються. Благаю, відкинь усі напасти, душі наші у Божественній владі. Хай буде твоя воля. Амінь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про знаки Зодіаку, які зовсім не вміють економити. Дізнавайтеся на ХОЧУ, хто ці марнотрати за гороскопом !