Посваряться з усіма в середині липня: названо 4 знаки Зодіаку

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Ці знаки Зодіаку не зможуть оминути сварку
Ці знаки Зодіаку будуть з усіма сваритися, фото: master1305

Ці знаки Зодіаку будуть з усіма сваритися

Езотерики розповіли, у кого будуть невпинні сварки у середині липня. Причиною є зростаючий Місяць, який звільнятиме людей від старої енергії. Вона охоплюватиме старі стосунки, які “віджили” своє, і не приносять щастя. Раніше ми писали, кому пощастить у коханні уже найближчими днями, а тепер розкажемо, хто не зможе оминути скандали.

Містики радять людям прощатися з усім, що “тягне вниз”, не дає розвиватися, рости, самовдосконалюватися, і не приносить щастя. Це може стосуватися і роботи, і хобі, і стосунків. Аби вивести людина на новий шлях, зростаючий Місяць липня пересварить її з усіма, хто негативно впливає на подальший розвиток і гальмує ріст.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Ідеться про Козорогів, Діву, Близнюків і Раків. Ці знаки Зодіаку будуть потрапляти в усі сварки та скандали. Причина — небажання позбутися старого. Отож, як тільки ви помічаєте, що назріває конфлікт, усвідомте: цей колектив, чи ці стосунки час покидати.

Раніше ми писали, що робити на зростаючий Місяць, аби мати успіх у всіх сферах життя. Езотерики розповіли, як притягнути гроші, любов і славу.