Наснилася церква? Ось про що попереджає такий сон

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

До чого сниться храм
До чого сниться церква, фото з відкритих джерел у Мережі

Якщо вам наснилася церква, зверніть увагу на деталі сну — вас про щось попереджають

Сни про святі місця — рідкісні. Езотерики вважають, що вони мають віщий характер. Раніше ми писали, до чого сниться Євангеліє, а тепер розкажемо, що знаменує сон про храм Божий.

Церква уві сні зазвичай вважається хорошим знаком, пише goodhouse.com.ua. Головне — це ваші емоції під час сну. Якщо ви відчували сором, час подумати про свої вчинки і налагодити стосунки з людьми та Богом. Якщо вам було добре — це знак благословення і захисту.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Стара церква сниться до важливого відкриття. Аби все було успішно, сновидцю варто зробити мудре рішення. Якщо храм був новим, це знак про зміну професії. Також може бути кар’єрний ріст або новий проєкт.

Сон, у якому церква була на стадії будівництва, означає вирішення військового конфлікту. Причому ніхто не буде цього чекати. Те, як розв’яжеться подія, було давно визначено на Небесах. Якщо уві сні ви будували церкву — до примирення із собою.

Раніше ми писали, до чого сниться прогулянка вулицями міста. Віщуни розповіли, що чекати в реальності після такого сновидіння.