Парфуми за знаком Зодіаку: бездоганні аромати для примхливих стихій

Езотерика та астрологія
927
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Обирайте парфуми, які найкраще будуть пасувати різним знакам Зодіаку
Парфуми за знаком Зодіаку, фото створене за допомогою ШІ, Хочу

Обирайте парфуми, які найкраще будуть пасувати різним знакам Зодіаку

Езотерики розповіли про смаки на парфуми різних знаків Зодіаку. Не всі люблять квіткові аромати, і не всі взагалі люблять парфуми. Раніше ми писали, яку тваринку завести, зважаючи на гороскоп, а тепер підкажемо, які парфуми подарувати з нагоди свята.

Люди, народжені під знаками стихії Повітря, найбільше люблять різноманітні парфуми та ароматичні олії. Можуть жити без парфумів взагалі — ті, хто народився під стихією Води. Проте їм можуть сподобатися свіжі аромати, які пасують до спекотної погоди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Квіткові, ягідні та фруктові парфуми підкреслять шарм і вишуканість стихії Повітря. Терезам і Тельцям, у яких планета-покровитель — Венера, підійдуть аромати троянди, іланг-ілангу, ванілі та бузку. Східні прянощі будуть до душі людям, які народилися під планетою-покровителем Марс.

Для представників стихії Землі обирайте ягідні та фруктові аромати. Бездоганно підійдуть ноти персика, лайма, дині у поєднанні з квітами та бурштином. Людям, які народилися у яких стихія — Вогонь, даруйте деревні парфуми. Наприклад, це аромати, що містять у собі ноти кедра, сандалу, ялини, кипарису та спецій.

Раніше ми публікували китайський гороскоп на кінець липня. Астрологи розповіли, що чекати різним знакам Зодіаку в кінці цього місяця.