Відновлюємо чакри: поради для кожного знаку Зодіаку

Езотерика та астрологія
809
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Як відновити чакри - поради від містиків
Відновлюємо чакри - поради знакам Зодіаку, фото: geralt

Езотерики навчили, як відновити чакри кожному знаку Зодіаку

Якщо ви відчуваєте апатію, втрату енергії та поганий настрій — час відновити чакри. Це допоможе знову розквітнути і отримати прилив натхнення. Раніше ми писали, як очистити чакри, а тепер підкажемо кожному знаку Зодіаку, як їх відновити.

Езотерики назвали практики, які допоможуть відновити чакри для знаків Зодіаку. Люди, які народилися під стихією Води, повинні зайнятися медитаціями, практикувати ніжність та гнучкість. Це допоможе відновити енергію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Для народжених під стихією Повітря головне завдання — довіряти Всевишньому, творити красу своїми руками та розвивати жіночність. Усе це активує ваші чакри. Трохи більше сну та вечірніх, дружніх посиденьок езотерики радять знакам Зодіаку, які знаходяться під стихією Землі. Відновити чакри вам допоможе приємне спілкування з людьми.

Для знаків Вогню перезарядити енергетичні канали допоможе саморозвиток. Чим більше ви приділяєте час собі, своїй душі, своїм хобі, читанню і навчанню, тим швидше очищуються ваші чакри та активується їхня сила.

Раніше ми писали, як притягнути взаємну любов. Містики підказали, яку енергію потрібно активувати для кожного знаку Зодіаку.