У серпні будуть поразки: названо 3 знаки Зодіаку

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

У серпні будуть поразки: названо знаки Зодіаку
Ці знаки Зодіаку матимуть негаразди у серпні

Ці знаки Зодіаку зустрінуть зі своїми кармічними уроками

Кінець літа не буде успішним для деяких знаків Зодіаку. Езотерики розповіли, що ці люди відмовилися проходити кармічні уроки. Тому життя змусить їх усе “здати” в серпні. Раніше ми писали про слабкості кожного знаку Зодіаку, а тепер розкажемо, кому із них доведеться зустрітися зі страхами та зі своїм минулим ще раз.

Містики назвали серпень місяцем “перездачі” кармічних хвостів. Обійти ці завдання не зможе ніхто. Успіх матимуть ті знаки Зодіаку, які весною та влітку уже пройшли свою карму і почали життя з чистого листка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Риби

Утекти, “сховатися” чи проігнорувати кармічні уроки більше не вийде. Попереду — складна робота над помилками. Вас чекають поразки та сварки. Сприймайте це як досвід для росту душі, а не як біди.

Діви

Ви були дуже м’якими і толерантними до людей, які цього не заслуговують. Ваше завдання — навчитися виставляти власні кордони та відстоювати свою свободу дій. Час бути сміливими та пройти цей кармічний урок.

Водолій

На роботі не буде складатися, тому що ви потонули у брехні. Колеги давно побачили вас зсередини, тому не варто робити із себе жертву. Навчіться поважати навколишніх і берегти таємниці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку постійно розпускають нюні. Езотерики розповіли, хто часто має поганий настрій та нічим не вдоволений.