Прощаємося з липнем: поради для кожного знаку Зодіаку

Езотерика та астрологія
726
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Езотерики дали поради кожному знаку Зодіаку, як провести липень
Як провести кінець липня знакам Зодіаку, фото: Freepik

Езотерики дали поради кожному знаку Зодіаку, як провести липень 2024

Кінець липня може зняти кармічні уроки та енергетичні блоки з різних сфер життя. Це залежить від вчинків та думок знаків Зодіаку. Вийти на шлях щастя і багатства реально за лічені хвилини. Раніше ми писали про 12 будинків в астрології, а тепер розкажемо, що робити в кінці липня різним знакам Зодіаку.

Аби завершити місяць без проблем, потрібно очистити енергетичні канали. Комусь — помиритися з колегами, а комусь розставити власні кордони. Містики розповіли, на що варто звернути увагу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Для стихії Землі астрологи радять проводити більше часту просто неба. Простір і природа зарядять вас силами та енергією. А народженим під стихією Води варто приділити увагу своєму саморозвитку. Запишіться на нові майстер-класи, курси чи тренування. Придбайте нові книги і знайдіть нове хобі.

Якщо ви народилися під стихією Вогню, зверніть увагу на власну поведінку з оточуючими. Помиріться із друзями і налагодьте відносини з колегами. Для тих, чия стихія — Повітря, час зайнятися творчістю. Вона допоможе відновити баланс, гармонію, заземлити та розкрити усі чакри.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку вирішать почати життя з нуля. Езотерики розповіли, хто змінить роботу і навіть спеціальність.