Китайський гороскоп на серпень 2024: у кого будуть халепи, а хто зловить удачу

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Яким буде серпень за китайським гороскопом
Китайський гороскоп на серпень, фото: Freepik

Для вас — передбачення від астрологів та езотериків східних традицій

Останній місяць літа замикає енергетику спекотного сезону. Езотерики жартують: якщо ви не навчилися розслаблятися і відпочивати, восени можете захворіти. Раніше ми писали про фази Місяця у серпні, а тепер поділимося передбаченнями китайського гороскопа.

У серпні деяким знакам Зодіаку пощастить із грошима, а деяким доведеться розчаруватися. Хтось знайде свою половинку, а хтось вирішить переїхати в іншу країну. Кожен крок знаку Зодіаку — це кармічний урок, який потрібно пройти без сумнівів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

У серпні неабияк пощастить у коханні Щурам, Зміям, Півням і Драконам. Одинокі знаки Зодіаку зустрінуть свою долю, а ті, хто в стосунках, вийдуть на більш серйозний рівень їхнього розвитку. На носі — створення міцної та щасливої сім’ї.

Фінансова стабільність і визнання на роботі чекає Кроликів та Собак. А зміна професії та місця роботи — Свиней і Мавп. При цьому усі з них будуть без боргів та халеп, на які потрібні гроші.

Сімейний затишок, гармонія та час на саморозвиток у серпні буде в Тигрів і Биків. Але будьте обережними з фінансами: ваші витрати можуть призвести до банкрутства. А бути обережними зі своїми словами езотерики радять Коням і Вівцям. Необачність та грубість може стати причиною закінчення стосунків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як швидко відновити власну рівновагу. Езотерики розповіли, що для цього треба робити кожному знаку Зодіаку.