Ретроградний Сатурн у серпні: яка місія цієї планети

Езотерика та астрологія
739
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Ретроградний Сатурн у серпні: яка місія цієї планети
Що принесе ретроградний Сатурн у серпні, фото: Freepik

Ось що притягує в життя людей ретроградний Сатурн

У серпні свій ретроградний рух будуть здійснювати 4 планети. Продовжує активність — Сатурн. Його енергетика приносить не лише кармічні завдання, а й дива. Езотерики підказали, які кармічні уроки потрібно пропрацювати людям, аби вони відчували тільки позитивний вплив ретроградного Сатурна.

Ретроградний Сатурн активний із 29 червня по 15 листопада. Ця планета по енергетиці вважається однією із найскладніших. Вона несе людям обмеження, порівняння та межі. Саме ретроградний Сатурн може стати причиною смутку, втрати енергії та навіть депресії. Він притягує людині проблеми, які вона “обходила” або приховувала.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Але це стосується не всіх людей. Сатурн не матиме вплив, якщо ви пропрацювали свої кармічні завдання. Планета не буде спричиняти для вас події, де ви маєте пережити ситуацію, від якої колись “втекли”.

А ще саме ретроградний Сатурн блокує фінансові потоки. Якщо з вашою кармою все гаразд, і ви пройшли життєві уроки, то вам не доведеться шукати підробітку. Але не втрачайте пильності: ця планета “любить” серйозність, терпіння, зосередженість на кар’єрі, рішучість і дисципліну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми публікували гороскоп на серпень. Астрологи розповіли, що чекати кожному знаку Зодіаку.