Серпень-розлучник: ці знаки Зодіаку розірвуть стосунки

Езотерика та астрологія
506
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Ці знаки Зодіаку розірвуть стосунки
Ці знаки Зодіаку розлучаться у серпні, фото створене за допомогою ШІ, Хочу

У серпні деякі люди вирішать більше не бути в парі

Кінець літа поставить крапки у стосунках, які набридли та приносять багато стресу. Деякі знаки Зодіаку більше не захочуть терпіти і зберуть валізи. Раніше ми публікували фінансовий гороскоп на серпень, а тепер розкажемо, хто знову матиме статус одинокого.

Езотерики розповіли, що причина такого розриву — не фази Місяця, і не вплив ретроградних планет. Просто у багатьох людей зміниться характер, і вони перестануть бути в ролі жертви в парі. Тиск, неповага та крики стануть недопустимими.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Козорог

Не варто тиснути на Козорога. Тепер ці люди чітко розрізнятимуть, коли їх не поважають. Мовчати і погоджуватися з чужою думкою вони не будуть. Свобода стала у пріоритетах, а бажання щастя — на першому місці.

Близнюки

Близнюки втомляться від постійного перебування разом. Бути поруч цілодобово — це не нормально у будь-яких стосунках. Кожна людина має своїх друзів, свої хобі та різні інтереси. Певний час вдень проводити по окремо — не привід сварок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Овен

Овни захочуть нових вражень і навіть будуть думати про переїзд в інше місто. А ще це буде гарним приводом покласти край стосункам, які їм набридли. Ці люди більше не будуть тримати біля себе людину з жалості.

Раніше ми писали, для кого серпень стане “білою смугою” життя. Езотерики назвали знаки Зодіаку, яким буде щастити у всіх сферах.