Зважилися? Віщуни розтлумачили сон про ваги

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Як розтдумачити сон про ваги
До чого сняться ваги, фото: maxmann

Езотерики розповіли, до чого сняться ваги

Різні побутові речі уві сні часто сняться як знамення. Важливо пригадати, що саме снилося, і що ви з цим робили. Раніше ми писали, як розшифрувати сновидіння про трави, а тепер розкажемо, до чого сняться ваги.

Ваги — це символ виваженості та мудрого прийняття рішень. Уві сні вони можуть попереджати про вибір, який має зробити сновидець. Зверніть увагу на те, якими були ваги, що показували, і що ви робили уві сні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Якими були ваги уві сні

Старовинні

Вас чекає сюрприз у вигляді коштовного подарунка. Ймовірно, це покращить ваше фінансове становище. Також віщуни радять звернути увагу на поради старших родичів.

Старі

За сонником Лоффа, старі ваги попереджають про проблеми зі здоров’ям. Дрібні хвороби можуть стати хронічними. Подбайте про себе і вчасно зупиніть проблеми.

Містики розтлумачили сон про ваги
Віщуни розтлумачили сон про ваги, фото: SLPix

Здоровенні

Вас чекає кармічне завдання: обрати між матеріальним та моральним. А що саме буде, коли ви зробите такий вибір, — підкаже сон. Пригадайте нюанси.

Малі

Маленькі ваги уві сні — попередження про емоційну неврівноваженість. Проаналізуйте своє життя та реакцію на події. Ваші емоції варто приборкати, інакше почнуться сварки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нові

Сновидця чекає удача в кар’єрі чи бізнесі. Вам можуть запропонувати кращу посаду. Якщо ви приймете пропозицію, попереду — багатство і визнання.

Якого кольору були ваги

  • Колірні — ваші легковажні дії більше не минуть просто так

  • Білі — гарні новини, які принесуть багато клопотів

  • Чорні — не втратьте шанс проявити себе, не сумнівайтеся, коли буде вибір

  • Зелені — поповнення в сім’ї

  • Червоні — не витрачайте час на думки, чи правильне ви прийняли рішення

  • Сині — не сваріться із начальством, інакше доведеться міняти роботу

Містики розшифрували сновидіння про ваги
Віщуни розшифрували сновидіння про ваги, фото: Derks24

Кому снився сон

Жінці

Якщо сон бачила незаміжня — час поглянути на шанувальника з іншої сторони. Нареченій ваги можуть наснитися як знак про те, що вона прийме неправильне рішення. А причиною буде банальне незнання ситуації. Для заміжньої такий сон попереджає про сварки з родичами.

Чоловіку

Неодруженому чоловіку ваги сняться, як знак, що потрібно переходити на більш серйозний рівень у стосунках. Одруженому чоловіку сон знаменує ситуацію, де потрібно проявити характер. Якщо ваги наснилися розлученому чоловіку, варто звернути увагу на справедливість у питаннях, які будуть торкатися колишньої дружини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що ви робили з вагами

Тримали в руках

Ви можете залишитися самотніми. Причина — ваша нерішучість і сумніви. Відкиньте ці емоції та будуйте серйозні, щасливі стосунки.

Купували ваги

Купувати ваги уві сні — до нового знайомства. Швидше за все це буде впливова людина, яка змінить ваше життя. Дружба з цією особою допоможе вирішити чимало питань.

Продавали

Продавати ваги — до втрати грошей. Причому сума буде чималою. Будьте обережними у сумнівних покупках, і не носіть великі суми з собою в сумці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, до чого сниться рис. Езотерики розповіли, що чекає сновидця, якщо він варив уві сні цю крупу.