Фортуна раптово відвернеться: цим знакам Зодіаку не пощастить

Езотерика та астрологія
1 038
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

У цих знаків Зодіаку будуть халепи
Цим знакам Зодіаку скоро не пощастить, фото: StockSnap

Езотерики розповіли, у кого можуть початися халепи

Днями усі вчинки та негативні думки цих людей повернуться до них бумерангом. Кінець літа має енергетику, що в першу чергу вимагає гострої справедливості та миру. Раніше ми писали, які афірмації притягнуть щастя і везіння, а тепер розкажемо, від кого відвернеться фортуна через їхню пихату поведінку.

Езотерики розповіли, яким стане кінець серпня для деяких знаків Зодіаку. Весь негатив, який вони транслювали у Всесвіт та іншим людям, повернеться до них сторицею. Отож, кінець літа буде напруженим і зі скандалами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Водолій

Ви багато що не договорюєте, а ще — приховуєте правду від рідних. Це не сподобається вашим найближчим людям, і вже днями вони про це заявлять. Тримайте себе в руках, аби не посваритися з усіма, кого ви любите.

Стрілець

Світ не тримається лише на вас. Якщо ви не делегуєте свої обов'язки іншим, і не будете довіряти людям, Всесвіт може вас наказати. Про це вас і попередить найближчими днями доля, притягнувши низку невдач. Навчіться просити про допомогу і приймати подарунки.

Близнюки

Час зібратися до купи і не витрачати дорогоцінні хвилини життя на гуляння та розваги. Візьміться за розум і самореалізацію. Найближчими днями вас чекають невдачі. Їхнє завдання — примусити вас мобілізуватися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми публікували китайський гороскоп на зростаючий Місяць серпня. Езотерики розповіли, що чекати кожному знаку Зодіаку.