Талісмани на кінець літа для кожного знаку Зодіаку

Езотерика та астрологія
535
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Езотерики назвали талісмани для знаків Зодіаку
Талісмани на кінець літа для різних знаків Зодіаку, фото: phmaxiestevez

Езотерики назвали талісмани для знаків Зодіаку

Кінець літа має свою енергетику. Езотерики розповіли, що деякі речі та прикраси можуть працювати як обереги для кожного знаку Зодіаку. Раніше ми писали, від кого днями відвернеться фортуна, а тепер розкажемо, що поставити на стіл чи одягнути на себе, аби захиститися від негативного впливу.

Містики назвали речі, які в серпні гратимуть роль талісманів. Кожна стихія має свої завдання та енергетичні вібрації. Відповідно, у різних знаків Зодіаку — свої амулети. Поставте їх на стіл, одягніть у вигляді підвіски чи браслета, носіть як принт на одязі, або просто придбайте відповідну картину додому, аби притягнути щастя та благополуччя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Талісмани для стихій:

  • Стихія Води: зображення золотої рибки, дельфіна, кулончик у вигляді краплі, браслети морських кольорів.

  • Стихія Вогню: птахи, які гарно співають — це може бути і підвіска, і статуетка, і картина на стіні.

  • Стихія Землі: яскраві квіти, які можуть бути будь-де — намальовані на текстилі, картинах, посуді, або просто стояти букетами в вазах.

  • Стихія Повітря: зелений колір та його відтінки допоможуть вашій енергетиці налаштуватися на шлях успіху, багатства та процвітання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як обрати свій камінь-талісман. Езотерики розповіли секрети, як легко і швидко визначити, чи підходить вам той чи інших самоцвіт.