Ретроградний Меркурій поверне колишні стосунки: цим знакам Зодіаку "пощастить"

Езотерика та астрологія
817
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Ретроградний Меркурій поверне колишні стосунки цим знакам Зодіаку
Ці знаки Зодіаку зустрінутсья з колишніми, фото: Vika_Glitter

Любовний гороскоп для 4 знаків Зодіаку

Є люди, які уникають саморозвитку і пропрацювання кармічних уроків. Для них — завжди в дії ретроградний Меркурій. Він повертає життєві ситуації, які були складними, стільки разів, скільки необхідно людини для її подальшого душевного росту. Раніше ми писали, яка місія ретроградного Меркурія у серпні, а тепер розкажемо, кому доведеться вдруге “вступити в одну річку”.

Езотерики розповіли, до кого повернуться колишні. Ці стосунки не будуть новими, хоча люди вважатимуть їх повністю іншими. Усе — для того, аби кожен пропрацював свій характер, навчився поважати іншого та виставляти власні кордони.

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Овен

Вас чекає зустріч, про яку ви і не мріяли. Одинокі Овни зустрінуть своїх колишніх, які знову вирішать запалити їхнє серце. Завдання повторних стосунків — навчитися цінувати щирість і вірність.

Водолій

Ретроградний Меркурій покаже Водоліям їхню поведінку зі сторони. Саме для цього в життя цих людей повернеться колишнє кохання. Час навчитися поважати вибір та особистий простір людини, яка поруч.

Рак

Ви досі не вмієте розслаблятися та вірити у дива. Колишні стосунки повторяться, аби ви дали собі шанс на щастя. Перестаньте боятися і полюбіть себе.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, кому пощастить із грошима в кінці серпня. Езотерики назвали знаки Зодіаку, які стрімко розбагатіють.