Наснилася борода? Це — сон-попередження

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Як розтлумачити сон про бороду
До чого сниться борода, фото: StockSnap

Віщуни розповіли, до чого сниться борода

Борода — це “маска” на обличчі, за якою ховається людина. Тому сон про бороду — неоднозначний, і потрібно пригадати деталі, аби правильно його розшифрувати. Раніше ми писали, до чого сниться стрижка, а тепер розкажемо, про що попереджає борода.

Якщо вам не подобалася борода уві сні, яку ви бачили, це попередження про марнотратство і сварки. Такий сон варто тлумачити за вашими емоціями. Якщо ви злякалися бороди — попередження про небезпеку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

За сонником Міллера

Борода — це сварки та конкуренція за владу. У вас є заздрісники, які хочуть “скинути вас”, аби забрати ваш успіх. Не довіряйте людям, які поруч.

За сонником Ванги

Сон про бороду — попередження про хворобу. Густа борода — до болю в спині, довга борода — до болю в ногах. Якщо ви розчісували бороду вві сні — хвороби швидко минуть.

Кому сниться борода

Жінці

Конфлікти і скандали. Якщо борода була охайна і чиста — сновидиця переможе заздрісників та досягне успіху. Брудна борода — до поразки і проблем на роботі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чоловіку

Борода уві сні — знак влади. Велика борода — до авторитету й успіху на роботі чи в бізнесі. Бачити бороду на комусь — до успіху в складній справі.

Яка була борода

  • Широка — до багатства

  • Довга — проблеми зі здоров’ям

  • Маленька — проблеми з законом

  • Густа — дрібні неприємності

  • Брудна — серцева туга

Раніше ми писали про страх уві сні. Езотерики розповіли, що чекати в реальності, коли в сновидіння було страшно.