Сон про сукню: що чекати після такого знамення?

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

До чого сниться сукня
Що означає сон про сукню, фото: lookstudio

Віщуни розповіли, що означає сон про сукню

Сон про сукню вважається рідкісним, тому варто звернути увагу на його тлумачення. Пригадайте усі деталі, які були уві сні. Раніше ми писали, до чого сниться стрижка, а тепер розкажемо, як розшифрувати сон про сукню.

Сновидіння про одяг розтлумачували різні віщуни. Значення сну залежить і він кольору гардероба, який снився, і від того, що саме бачив сновидець. Сукня знаменує нові події.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Сонник Міллера

За сонником Міллера, нова сукня означає радість у стосунках, якщо ви міряли її — до здійснення мрій. Блакитна сукня — до подорожі. Брудна сукня сниться до ремонту, в квітах — до розваг.

Сонник Ванги

Брудна сукня — до неприємного проведення часу з людиною, яку ви не любите. Якщо одяг порваний — труднощі, гарний і дорогий — до втрати свободи в обмін на багатство. Вечірня сукня із блискітками сниться до уваги з боку чоловіків. Прати сукню уві сні означає побачення в реальності.

Сонник Цвєткова

Нова червона сукня сниться до нової посади, а біла — до уваги від шанувальників. Якщо сукня мала плями — до грошей, а порвана сукня сниться до банкрутства. Купувати сукню в магазині — до сварки.

Сонник Нострадамуса

Якщо ви купували сукню уві сні — до запрошення на цікаву подію. Весільна сукня сниться до хороших змін, одягати дорогу сукню — до заздрощів. Брудний одяг — знак сварки з друзями.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За кольором:

  • Чорна — до негараздів

  • Біла — розчарування

  • Синя — до втрати лідерства

  • Голуба — подорож, переїзд

  • Рожева — успіх

  • Жовта — попередження про брехню

  • Зелена — до весілля та взаємного кохання

Раніше ми писали, що означає сон про ваги. Езотерики розповіли, що чекати сновидцю, залежно від деталей сновидіння.