Наснилася осінь? Віщуни розтлумачили такий сон

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Як розшифрувати сон про осінь
До чого сниться осінь, фото: StockSnap

Пригадайте, яка саме осінь вам снилася, аби розшифрувати свій сон

Пори року уві сні — це рідкісне явище, тому варто звернути увагу на тлумачення свого сновидіння. Раніше ми писали, до чого сниться літо, а тепер підкажемо, як правильно розшифрувати сон про осінь.

Езотерики по-різному тлумачать таке сновидіння. Сни про пори року здавна цікавили наших пращурів, тому що вони зазвичай попереджали про важливі події в житті. Пригадайте усі деталі вашого сну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

За сонником Міллера

Сон, у якому жінка бачила осінь, попереджає про боротьбу за нерухомість. Усе вдасться повернути, якщо докладати зусиль. Якщо уві сні жінка бачила своє весілля, це знак щасливого одруження.

Сонник Хассе

Якщо осінь наснилася влітку, взимку чи весною — чекайте допомоги від сторонніх людей. Не бійтеся іти далі, у вас все вийде. Також сновидіння, де ви бачили цю пору року, означає нових друзів, від яких ви не будете чекати вірності.

Коли наснився сон

Весною

Якщо осінь вам наснилася весною, це знак про зміни в особистому житті. Сон попереджає про розлуку або розлучення. Якщо осінь була гарна і ясна — сновидицю чекає пропозиція руки і серця.

Влітку

Влітку осінь сниться до змін у житті. Якщо осінь уві сні була тепла, ці зміни будуть позитивні, навіть якщо ви цього не відчуваєте. В результаті ви матимете більше щастя, аніж мрієте. Сон, у якому осінь була дощова та сіра, означає сумні події та негаразди. Проте, якщо ви почували себе добре і були щасливі — знак здійснення мрій.

Взимку

Якщо надворі зима, а вам наснилася осінь, це попередження про те, що вам час відпустити своє минуле, інакше ви не будете мати щастя у майбутньому. А ще таке сновидіння часто попереджає про зміну роботи. Умови будуть вигіднішими, і платитимуть більше.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
До чого сниться золота осінь
Як розтлумачити сон про осінь, фото: jklugiewicz

Яка була осінь

  • Похмура осінь — проблеми в стосунках із коханою людиною

  • Холодний вітер зриває листя з дерев — до гостей, які принесуть із собою проблеми

  • Золота, гарна осінь — до щастя у всіх сферах життя

  • Осіння злива — перенавантаження, стреси, переживання

  • Сонце та гарна осіння природа — скоро буде нове життя, будуть сили та натхнення

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що ви робили уві сні

  1. Гуляти по осінньому листю, збирати ягоди, гриби — до подорожі та приємного знайомства. Езотерики радять провести вихідні за містом, аби відпочити.

  2. Збирати кольорове листя уві сні — до грошей. Якщо у вас власний бізнес — справи підуть вгору.

  3. Якщо осінь була похмура, і ви гуляли в лісі, це попередження про те, що ви не завершите свої справи так, як планували. Вас будуть дратувати дрібниці, і ви відчуватимете перевтому.

  4. Гуляти і милуватися осінню — знак про те, що вам час відпочити. Ви перевантажили себе, тому перегляньте свій графік і відновіть гармонію.

Раніше ми писали, до чого сниться сукня. Віщуни розповіли, що може означати такий сон, залежно від його деталей.