“Чорна смуга” життя почнеться у вересні: названо знаки Зодіаку

Езотерика та астрологія
978
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Вересень принесе цим знакам Зодіаку нові кармічні завдання
У цих людей буде "чорна смуга" життя у вересні, фото: DanaTentis

Цим людям не буде щастити так, як вони цього хочуть

Езотерики визначили знаки Зодіаку, які почнуть проходити нові кармічні уроки. Це пов'язано і з тим, що влітку вони знехтували своїми обов'язками та вирішили перекласти відповідальність на інших людей. Раніше ми писали, чи можна заздалегідь “відпрацювати” свою карму, а тепер розкажемо, кому у вересні буде не дуже солодко.

Аби легко пережити цей період та скласти керамічні іспити на відмінно, езотерики радять не забувати про моральні принципи. Будьте добрими, чесними, вибачайте людям і не вступайте у конфлікти. А ще будь-яку ситуацію сприймаєте як досвід, а не покарання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Козороги

Вас чекають випробування у стосунках. В якийсь момент ви відкриєте очі на свою другу половинку і зрозумієте, що немає ані затишку, ані поваги, ані пристрасті. У цьому і полягає ваш кармічний урок. Зробіть так, аби все це повернути.

Леви

Через вашу жадібність до коштів та шалену економію, кармічне завдання у вересні буде пов'язане саме з грошима. Готуйтеся втратити чималу суму, або ж витратити її на непередбачувані випадки.

Діва

Влітку ви не навчилися розслаблятися, присвячувати час для себе, і досі не позбулися комплексів. У вересні доведеться виконувати усі ці завдання знову. Полюбіть себе, приймайте ситуації, якими вони є, і ви складете частину кармічних уроків "автоматом".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про фази Місяця у вересні. Астрологи розповіли, коли буде урожайна Суперповня, а коли чекати зростаючий Місяць.