Найправдивіший гороскоп нечисті: знайдіть себе і побачите — все сходиться!

Езотерика та астрологія
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Гороскорп нечисті - хто ви за своїм знаком Зодіаку і по даті народження
Міфологічна нечисть. Фото: dnipro.tv

А хто ви? 🤔

Гороскопів на світі існує безліч: зодіакальний, натальний, локальний, кармічний, китайський, нумерологічний, гороскоп Майя, чоловічий та жіночий і ще багато-багато інших... Та окрім них є ще й справжній гороскоп нечисті!

Хто ви, згідно зі своїм “традиційним” знаком Зодіаку, дізнавайтеся далі — Hochu.ua підготував для вас найправдивіший та найточніший гороскоп, згідно з вашою датою народження 😉✨

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Овен (21 березня – 19 квітня) — Мавка

Палаюча і волелюбна, як лісовий дух. Це втілення пристрасті, енергії та незалежності. Вона любить свободу і не терпить обмежень. Її серце палає вогнем, а очі сяють нестримною силою. А сила її — в імпульсивності та рішучості.

Телець (20 квітня – 20 травня) — Вовкулака

Стійкий і сильний, як дикий звір. Це втілення природної сили і витривалості, вірності та відданості. Його гнів буває безмежним. Його сила — у любові до свого місця на Землі та готовності захищати своє.

Близнята (21 травня – 20 червня) — Двійник

Хитрий і маніпулятивний, як тінь, що наслідує інших. Легко пристосовується до будь-якої ситуації і завжди знаходить вихід. Його сила — в різноманітності та адаптивності.

Рак (21 червня – 22 липня) — Морська відьма

Емоційна і таємнича, як глибини океану. Володіє потужною інтуїцією і здатна маніпулювати емоціями інших. Її сила — в емпатії та магії, яку вона застосовує проти всіх, хто їй заважає.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Лев (23 липня – 22 серпня) — Вампір

Гордий і владний, як і справжній повелитель темряви. Прагне до розкоші та насолод, без зайвих думок про завтрашній день. Його сила — в харизмі та спокусливості.

Діва (23 серпня – 22 вересня) — Відьма

Обережна і прониклива, як тінь, що повзе по землі. Завжди все контролює і планує наперед, вона не терпить безладу і недосконалості. Її сила — в мудрості та здатності бачити приховане від чужих поглядів.

Терези (23 вересня – 22 жовтня) — Домовик

Спокійний і миролюбний, як домашнє вогнище. Це істинне втілення гармонії та рівноваги. Він прагне до порядку і затишку, але водночас може бути досить вибагливим до деталей. Його сила — у впорядкованості та справедливості.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада) — Злий дух

Ревнивий і мстивий, як дух, що затаїв злобу навіки. Володіє потужною силою і не знає ані милосердя, ані пощади. Його сила — у силі волі і непередбачуваності.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Стрілець (22 листопада – 21 грудня) — Демон

Свободолюбний і бунтарський, як дух, що прагне хаосу. Завжди шукає нових вражень і не визнає авторитетів. Його сила — в ентузіазмі та авантюризмі.

Козоріг (22 грудня – 19 січня) — Гоблін

Працьовитий і дисциплінований, як істота, яка понад усе на світі любить золото. Має сильну волю і досягає своїх цілей будь-якими засобами. Його сила — у наполегливості та прагматизмі.

Водолій (20 січня – 18 лютого) — Привид

Непомітний та незалежний, як дух, що блукає між світами. Володіє унікальним поглядом на світ і не боїться бути не таким, як усі. Його сила — в інтелекті та креативності.

Риби (19 лютого – 20 березня) — Русалка

Мрійлива і таємнича, як глибини океану. Це справжнє втілення інтуїції та емоцій. Вона живе в гармонії з природою і володіє даром заспокоювати та лікувати однією своєю присутністю. Її сила — у проникливості та емпатії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А що принесе осінь кожному знаку Зодіаку, ми розповідали тут. Чим буде багатий вересень, згідно з китайським гороскопом — найсвіжіший астропрогноз вже на Hochu.ua!