Місячний календар краси на вересень 2024 року: вдалі та невдалі дні для всіх beauty-процедур

Езотерика та астрологія
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Місячний календар стрижок на вересень 2024 року, фото
КМісячний календар краси на вересень 2024 року. Фото: ШІ для Хочу!

Розповідаємо, коли стригтися, фарбувати волосся та робити манікюр

Новий місяць вже наступив, а отже — час готуватись до цього затишного, романтичного та дещо холодного сезону. Якщо гороскоп на вересень 2024 ви вже читали, тепер варто познайомитись з місячним календарем краси.

Багато дівчат помічали, що є певні дні, коли манікюр тримається довше, нігті залишаються міцними, а фарба на бровах не змивається швидко. Водночас бувають дні, коли вже через кілька днів після процедури нігті ламаються, а від фарби на бровах не залишається й сліду.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Це може бути пов'язано з фазами Місяця та обраним днем для проведення процедури. З огляду на місячний календар на вересень 2024 року, варто вибрати сприятливі дні для косметичних процедур.

Фази Місяця у вересні 2024 року:

  • Спадний Місяць: 1-2 вересня, 19-30 вересня;

  • Молодик: 3 вересня;

  • Зростальний Місяць: 4-17 вересня;

  • Повня: 18 вересня.

Місячний календар краси на вересень 2024

Якщо стригти або фарбувати волосся у вдалий день, це може зробити його здоровішим та міцнішим. Астрологи також вважають, що стрижка у відповідний день може покращити настрій, підвищити впевненість у собі та позитивно вплинути на здоров'я.

Ось вдалі дні для цих процедур за місячним календарем:

  • Коли фарбувати волосся в вересні? 1, 3, 6, 12, 14 вересня;

  • Коли стригти волосся в вересні? 7, 9, 12, 18, 20, 22, 24, 27 вересня.

Щоб манікюр та педикюр трималися довше, а нігті не ламалися, теж варто взяти до уваги місячний календар. Згідно з положенням зірок, записуватися в салон краще на такі дати: 2, 4, 7, 15, 17, 19, 22, 30 вересня. А ось найгірші дні для манікюру: 3, 5, 8, 16 вересня. Інші дні є нейтральними.

Пам’ятайте, що епіляцію та депіляцію краще робити після завершення критичних днів, щоб уникнути сильного болю. Насамперед звертайте увагу на це, а потім вже на фазу Місяця. Найбільш сприятливі дні для шугарингу або електродепіляції: 1-3, 3-7, 10-16, 22-27 вересня.

А ось за місячним календарем відвідувати стоматолога найкраще у період Зростального Місяця — з 4 по 17 вересня. Тим часом до косметолога можна йти в будь-які дні, окрім 1, 2 та 19-30 вересня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не забудьте поглянути на календар магнітних бур у вересні 2024 року. Цей календар особливо потрібен метеозалежним людям, людям похилого віку та тим, хто має хронічні захворювання.