У небі над Україною з’являться два Місяці: коли можна побачити астрологічний феномен

Езотерика та астрологія
1 392
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

У небі над Україною з’являться два Місяці
Коли буде два Місяці в небі, фото створене ШІ для Хочу

Астрологи розповіли, коли в Місяця з'явиться пара

Кінець вересня запам’ятається людям своїм астрологічним феноменом. У небі з’являться два Місяці. Раніше ми публікували відомі прикмети про війну, а тепер розкажемо, що це за “небесний сюрприз”, і коли ним милуватися.

Другий Місяць з’явиться в кінці вересня, проте це буде не зовсім Місяць, пише space.com. У небі буде пролітати величезний астероїд, якого до себе притягне Земля. Це трапиться 29 вересня, і він буде обертатися навколо нашої планети 53 дні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Цей астероїд був “викинутим” у сторону Землі гравітаційним збуренням, яке спровокувало Сонце. Після того, як небесне тіло побуде додатковим супутником, воно знову повернеться на орбіту навколо Сонця і залишиться частиною поясу астероїдів Арджуни. Проте побачити астероїд неозброєним оком не вийде. Не допоможуть і аматорські телескопи чи біноклі. Для цього потрібно мати телескоп, діаметром не менше 30 дюймів плюс детектор CCD або CMOS.

Астрологи розповіли про додатковий Місяць у небі
У небі з’явиться два Місяці, фото: space.com

Раніше ми писали, коли чекати сонячне затемнення. Експерти розповіли, якого числа та місяця осені воно буде, і що принесе за собою.