Сварки і проблеми зваляться на голову цих знаків Зодіаку до кінця тижня

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Цим знакам Зодіаку не пощастить
Ці знаки Зодіаку матимуть проблеми, фото: pixabay.com

Езотерики розповіли, у кого будуть непереливки

До 13 жовтня деяким знакам Зодіаку доведеться екстрено здати нові кармічні уроки. У житті почнуться ситуації, коли потрібно діяти самостійно, рішуче та сміливо. Раніше ми писали, чи можна “пройти карму” заздалегідь, а тепер розкажемо, кому чекати проблем до кінця тижня.

Езотерики визначили знаки Зодіаку, яким найближчими днями перестане щастити. Справи підуть коту під хвіст, грошей не вистачатиме, на роботі почнуться конфлікти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Риби

До кінця тижня вам потрібно буде виправити усе, що ви неправильно робили упродовж року. Карма не відчепиться, поки ви не розплатитеся за кожен крок і кожну думку. На вихідних потрібно прийняти правильне, водночас кардинальне рішення.

Козоріг

Час пригадати, які дії були вчинені протизаконно. Якщо вас не бачили правоохоронці, це не означає, що вас не бачить карма. До кінця тижня доведеться розв’язувати цілу купу проблем.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Лев

До кінця цього тижня вам доведеться пройти кармічне завдання, що пов’язане зі стосунками. На вихідних потрібно зробити перший крок, аби виправити ситуацію та не втратити свою долю. На перший погляд, усе буде здаватися дуже складним, проте насправді, усе тільки у ваших руках.

Раніше ми писали, як завоювати серце Терезів. Езотерики назвали 7 основних пріоритетів цього знаку Зодіаку.