Повня в Овні 17 жовтня: у цих знаків Зодіаку будуть зміни в особистому житті

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Любовний гороскоп для Риби та Стрільця
Повня жовтня змінить життя цих знаків Зодіаку, фото створене ШІ для Хочу

Езотерики розповіли, у кого зміниться доля після Повні

У жовтні Повня триватиме 2 дні, 17 та 18 числа. Вона має назву “Холодної” або “Кривавої”. Ця фаза Місяця кардинально вплине на особисте життя деяких знаків Зодіаку. Аби мати успіх та обійти кармічні уроки, які можуть розбити серце, зустріньте цю Повню правильно.

Езотерики назвали знаки Зодіаку, яких чекають кардинальні зміни. Хтось створить сім’ю, хтось зустріне свою долю, а хтось розлучиться. Аби максимально легко пережити період, який може притягнути і негативні події, зверніть увагу на свої пріоритети.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Риби

Час подбати про свої емоції. Не реагуйте на людей так яскраво. Ви дуже подобаєтеся людині із вашого оточення. Не зіпсуйте її враження про себе. З вас може вийти чудова пара.

Стрілець

У цих людей будуть контрастні події: усе залежить від їхнього статусу. Одинокі зустрінуть свою долю. Ті, хто в стосунках, але без обручки — узаконять свій шлюб. А ось сімейні Стрільці можуть розійтися зі своїми половинками.

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку вміють заробляти гроші з порожнього місця. Езотерики розповіли, хто вміє долати злидні та вчить цього інших.