Чужі успіхи для них рівноцінні смерті: найзаздрісніші знаки Зодіаку

Езотерика та астрологія
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Хто більше всіх заздрить - названо 3 знаки Зодіаку, які не вміють радіти чужому успіху
Головні заздрісники за гороскопом: хто вони? Фото: tv.ua

Таких троє і їх треба знати в обличчя

Є люди, які не дуже радіють чужим успіхам через власну байдужість до світу. А є ті, кому цей успіх стає, наче кістка в горлі. Хто належить до останньої когорти — розповідаємо далі.

Астрологи назвали аж три знаки Зодіаку, перед якими не варто вихвалятися своїми досягненнями. По-перше, вони все одно не оцінять, по-друге, ще й проклянуть вас у спину. Списком головних заздрісників за гороскопом ділиться Ukr.Media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

ТОП-3 заздрісники за знаком Зодіаку

  1. Терези. Цей повітряний знак мінливий як вітер навесні. Людей вони в принципі недолюблюють, оскільки вважають, що нікому не можна довіряти і всі на світі роблять будь-що тільки через власну корисливість. А ще це досить егоїстичний знак Зодіаку, який завжди зациклений на власних бідах. Чекати від них на добре слово зазвичай не доводиться, а щоб вони за вас пораділи, мають вимерти усі лісові жителі на цілій планеті Земля.

  2. Водолій. Ще один повітряний знак, який на противагу Терезам аж занадто тихий. Доки вони, як квочка, “висиджують” свої плани на життя інші люди чимось реально займаються і час від часу досягають успіху у певних сферах та справах. Водоліям це пережити складно, бо як же так — у них є план, вони готуються підкорювати вершину, а тут хтось прийшов і заліз на гору раніше за них! Словом, ваших заслуг вони не оцінять від слова зовсім.

  3. Лев. Вогняні Леви, які зазвичай — душа компанії — щиро радіють, коли в інших все йде шкереберть. Вони не пробачають успіху інших і завжди готові зробити вам підніжку. Лідер у всьому на світі повинен бути тільки один — вони самі! А всі інші, на їхню думку, заслуговують хіба що ранкову каву Левам підносити, і крапка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також розповідали про 4 найрозумніші знаки Зодіаку. Хто опинився у цьому списку — дізнавайтеся на HOCHU.ua й обов’язково шукайте себе серед цих обдарованих природою щасливців!