Як від знаку Зодіаку матері залежить доля дитини: ось у кого ідеальна сумісність за гороскопом

Езотерика та астрологія
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Гороскоп сумісності матері та дитини
Мати і дитина: ідеальна сумісність за гороскопом. Фото: ХОЧУ!

Розповідаємо про плюси та мінуси кожного зі знаків

Не всі знаки Зодіаку однаково хороші батьки. Раніше ми розповідали, хто буде найкращими мамою і татом за гороскопом, а тепер розкажемо трохи більше саме про мам — зокрема, як її зодіакальне сузір’я впливає на дитину.

Цікавими деталями ділиться сайт zatyshok. Виявляється, знаючи, хто за гороскопом мама, можна дізнатися багато всього і про те, як вона буде виховувати свою дитину. У кого ідеальна зодіакальна сумісність, а хто не дає малечі й кроку вбік ступити — читайте далі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Мама Овен

У таких жінок дуже високі очікування від доньок. Це ніяк не можна назвати мінусом, адже жінка-Овен вчить свою дитину бути сильною і не тікати від проблем, вона завжди дивує своє дитя новими ідеями і старається дати йому якнайбільше. Так, часом вона занадто прямолінійна, та й характер в Овнів ще той… Але вона завжди має для своєї дитини тільки найркащі наміри!

  • Найкраща сумісність: дитина-Лев.

  • Найгірша сумісність: дитина-Рак.

Мама Телець

Ця жінка — живе море любові й терпіння, та якщо вона сказала “ні”, це означає категоричну заборону — без жодних винятків. Часто непримиримі спори у мами-Тельця і дитини починаються, коли остання входить у підлітковий вік, адже обоє стають занадто впертими для відкритого діалогу та цивілізованого вирішення проблем.

  • Найкраща сумісність: дитина-Діва.

  • Найгірша сумісність: дитина-Лев.

Мама Близнята

Загалом цей знак Зодіаку не належить до когорти ідеальних батьків: у житті Близнята — дуже мінливий повітряний знак, який терпіти не може виконувати різні неприємні задачі, пов’язані з вихованням дітей. Зате така мати може навчити малечу, що друзі — це дуже важливо і треба бути привітним і товариським. Проте у всьому іншому дітям скоріше треба послідовність та витримка, а не споглядання на зміну маминого настрою по 100 разів на день.

  • Найкраща сумісність: дитина-Терези.

  • Найгірша сумісність: дитина-Діва.

Мама Рак

Раки вважаються чи не найкращими мамами за гороскопом! Вони завжди готові підставити своє плече дитині, підтримати її та навчити абсолютно всьому, що знають самі про цей світ. Для свого малюка мама-Рак буде і вчителькою, і другом, і тренером, і надійним опікуном. Єдиний мінус криється в емоційній нестабільності цього знака Зодіаку, однак зазвичай це щедро компенсовується його залученістю у життя дитини.

  • Найкраща сумісність: дитина-Скорпіон.

  • Найгірша сумісність: дитина-Овен.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Мама Лев

Ця жінка наповнює життя дитини яскравими фарбами, радістю та безмежною любов’ю. Як справжня левиця, вона завжди готова захистити своїх малят, а завдяки власній харизмі та вмінню спілкуватися, мама-Лев часто стає не лише матір’ю, а й найкращою подругою для дитини. З мінусів варто виділити те, що її самовпевненість може трансформуватися в упертість, що може стати причиною конфлікту, особливо якщо дитина не поділяє її поглядів на життя.

  • Найкраща сумісність: дитина-Стрілець.

  • Найгірша сумісність: дитина-Скорпіон.

Мама Діва

Другого такого перфекціоніста у вихованні дітей годі й шукати! Вона прагне, щоб все завжди було ідеально — і ніяк інакше, тому встановлює дуже високу планку як для себе, так і для своєї родини, включно з дітьми. Тут є і плюси, і мінуси: з одного боку, дитина, вихована мамою-Дівою, навчиться бути відповідальною та організованою, а от з іншого боку, надмірні вимоги можуть створювати між матір’ю та дитиною відчуття постійної напруги.

  • Найкраща сумісність: дитина-Козоріг.

  • ❌ Найгірша сумісність: дитина-Стрілець.

Мама Терези

Мама з цим знаком Зодіаку — це втілення гармонії та справедливості. Вона створює в домі атмосферу спокою, дитині сюди завжди хочеться повертатися. Її діти виростають врівноваженими і тактовними гарно вихованими людьми. Однак, прагнучи уникнути конфліктів, вона може бути занадто м’якою і не завжди вміє відстоювати власні принципи.

  • Найкраща сумісність: дитина-Водолій.

  • ❌ Найгірша сумісність: дитина-Козоріг.

Мама Скорпіон

Скорпіони, попри всі свої мінуси – надзвичайно віддані люди, на яких завжди можна покластися. У вихованні дітей вони зроблять все і навіть більше, щоб малеча росла щасливою, та водночас максимально підготованою до реального життя. З мамою-Скорпіоном буває дуже непросто, бо вона завжди вимагатиме, щоб було так, як вона сказала, але вона завжди буде на стороні дитини, якщо ситуація стосується більш як двох людей.

  • ✅ Найкраща сумісність: дитина-Риби.

  • ❌ Найгірша сумісність: дитина-Водолій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Мама Стрілець

Вона — справжня дослідниця. Це вічна мандрівниця, яка не знає спокою і потягне у свій цікавий та сповнений пригодами світ і власних дітей. З одного боку — це дуже цікаво та захоплююче, а з іншого — малечі може почати бракувати уваги, адже мама-Стрілець не любить рутини, а догляд за дітьми — це ніщо інше як постійна рутина…

  • Найкраща сумісність: дитина-Овен.

  • ❌ Найгірша сумісність: дитина-Риби.

Мама Козоріг

Ця жінка — справжня опора сім’ї, яка підтримує лад та вчить дітей дисципліні. Вони, звісно, виростають дуже відповідальними, але це постійне прагнення до порядку у мами-Козорога може зробити із них справжніх зануд і тошнотиків, які прискіпуються буквально до всього.

  • ✅ Найкраща сумісність: дитина-Телець.

  • ❌ Найгірша сумісність: дитина-Овен.

Мама Водолій

Водолій — справжній вихор, який захоплює все навколо і все кружляє й кружляє… У своєму домі ця жінка плекає атмосферу свободи, креативності та нестандартного мислення. Її діти здебільшого виростають дуже допитливими та відкритими до всього нового, однак її любов до свободи часом породжує проблеми: якщо вона не буде достатньо строгою, діти виростуть недисциплінованими і їм буде тяжко.

  • ✅ Найкраща сумісність: дитина-Близнюки.

  • ❌ Найгірша сумісність: дитина-Телець.

Мама Риби

Риби — дуже тонкий та чуттєвий знак Зодіаку: для дітей це справжній океан любові та співчуття. Вона оточує їх турботою та розумінням, а її неперевершена інтуїція дозволяє відчувати навіть найтонші непомітні оку зміни у настрої дитини, миттєво реагуючи на зміну обстановки. На жаль, іноді це призводить до того, що мама-Риба “забиває” на власні потреби, повністю віддаючись власній дитині.

  • Найкраща сумісність: дитина-Рак.

  • Найгірша сумісність: дитина-Близнюки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про ворогів за знаком Зодіаку. Виявляється, у кого не вийде побудувати нормальні стосунки, можна дізнатися за гороскопом!