Сон про грозу: що тепер чекати, і як попередити нещастя

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

До чого сниться гроза
Що означає сон про грозу, фото: GB_photo

Віщуни розшифрували сон, у якому була гроза

Природні явища, які людина бачить уві сні, це не трансляція пережитих подій. Здавна наші пращури були переконані у тому, що такі сновидіння пророчі. Раніше ми писали, до чого сниться злива, а тепер розкажемо, про що попереджає гроза.

Пригадайте усі нюанси вашого сновидіння. Вони допоможуть краще тлумачити побачене. Важливо, кому снилася гроза, в яку пору ви її бачили, наскільки вона була сильною.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Пора року

Весняна гроза уві сні попереджає про щасливе майбутнє. Вас чекають радість, успіх та взаємне кохання. Справа, яку ви почали, принесе вам усе, що ви хочете, і трішки більше.

Якщо наснилася літня гроза, чекайте приливу сил та натхнення. Такий сон показує, що ви успішно завершите свої справи. А ще вас чекає романтичне побачення.

Осіння гроза сниться до проблем через заздрісників. Зверніть увагу на своє оточення. Не довіряйте ані друзям, ані колегам.

Зимова гроза уві сні знаменує крах та невдачі. Ви не зможете реалізувати задумане. А справа, яку почали, не принесе хороших результатів.

Сонники віщунів

Сонник Ванги

Гроза, блискавка уві сні — знак, що ви легко вийдете із важкої ситуації. Яким би не був конфлікт, усе стане на свої місця і на вашу користь. Якщо уві сні разом із грозою була злива, це знак, що сновидець має надприродні здібності.

Сонник Нострадамуса

Якщо уві сні гроза була із дощем, чекайте невдач. Особливо, якщо ви змокли. А ось при сні, в якому ви сховалися від негоди, чекайте іншого розв’язання подій: ви зможете уникнути проблем, які на вас наваляться.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сонник Міллера

Якщо гроза супроводжувалася дощем, це знак взаємного кохання. Ви будете мати щасливі стосунки, які переростуть в сім’ю. Але водночас сон попереджає, аби ви не поспішали відкривати бізнес.

Кому наснилася гроза

Жінці

Такий сон попереджає, аби жінка була обережнішою. Біля неї люди, які чекають скандалів і не хочуть жити мирно. Якщо жінка-сновидець — не заміжня, це знак про скорий шлюб.

Чоловіку

Гроза уві сні знаменує успіх у всіх сферах життя. Сміливо відкривайте бізнес, здійснюйте свої мрії та створюйте сім’ю. Біля вас — ваша доля.

Раніше ми писали, що означає сновидіння про холод. Езотерики розповіли, як розтлумачити сон, у якому ви відчували, що змерзли.