Наснилися гори? Ось про що попереджає цей сон

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

До чого сняться гори
Що означає сон про гори, фото: riddick_soad

Віщуни розповіли, що означає сновидіння про гори

Гори уві сні знаменують про зміни в житті. І зазвичай це хороші зміни, які будуть пов’язані з особистим життям та фінансовим станом. Проте варто звернути увагу на нюанси сновидіння. Раніше ми писали, до чого сниться гроза, а тепер розкажемо, що чекати від сну про гори.

Якщо ви підійматися по горі, чекайте здійснення найзаповітніших мрій та успіху в надважких справах. Якщо ви спускалися з гори, чекайте сварок і негараздів. Бізнес буде потерпати від збитків. Якщо вас скинули з гори — це знак зради найближчих людей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Кому сняться гори

Жінці

Якщо сновидець — жінка, і вона змогла піднятися на гору уві сні, це знак досягнення цілей. Якщо дійти до вершини не вийшло — знак проблем із грошима. Якщо сновидиця підіймалася на гору не сама — скоро вийде заміж.

Чоловіку

Піднятися на гору — знак фінансової стабільності. Якщо ви хочете відкрити бізнес, сміливо робіть це. Якщо уві сні дійти до вершини не вийшло, вас чекають негаразди у стосунках.

Трактування сонників Міллера, Ванги та Фрейда

Сонник Міллера

Гори уві сні знаменують перешкоди. Не поспішайте відкривати власну справу. Будьте обережними на роботі. Вас чекає складний період.

Сонник Ванги

Сон про гору тлумачиться залежно від того, що ви робили. Якщо легко підіймалися — чекайте успіху та здійснення бажань. Якщо підйом був повільним і важким, то успіху ви досягнете не скоро. Падати з гори — до нещастя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сонник Фрейда

Частіше такі сни бачать чоловіки. Гори означають підсвідоме захоплення жінками з великими формами. Водночас якщо гори уві сні бачать жінки — це натяк на лесбійські стосунки.

Раніше ми писали, до чого сняться гриби. Віщуни розповіли, що чекати у реальності після такого сновидіння.