Хіромант розповів, хто вже почав Третю світову війну, і чого чекати українцям (ВІДЕО)

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Хіромант розповів, коли буде Третя світова
Хіромант розповів про початок Третьої світової війни, фото: glavcom.ua

Астролог назвав рік початку Третьої світової війни

Люди із надприродними здібностями продовжують пророкувати щодо подій в Україні. Чимало екстрасенсів говорять про початок Третьої світової війни. Раніше ми публікували пророцтва відьмака з Індії про закінчення війни в Україні, а тепер розкажемо, що з цього приводу говорить езотерик.

Хіромант, ведичний астролог Володимир Бадіян розповів, що холодна Третя світова війна уже давно почалася, передає ютуб-канал "Мій світ". З його слів, якщо агресор перетне кордони країн Балтії, тоді почнеться справжня Третя світова. І це може трапитися у 2029 році.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Експерт зазначив, що у 2025 році Сатурн перейде у знак Зодіаку Риби. Це означає, що в Україні саде-саті завершиться, а в країни-агресора — почнеться. А ще Бадіян зазначив, що в українців низька національна свідомість.

Чого низька? Тому що люди живуть наративами: про Європу, про мову, про те, що нам хтось допоможе… і таку ілюзію нам дають з Америки, з Європи… Просвітлення в народу відбудеться, в найкращому випадку, в 2027 році,
— розповів астролог.

Нагадаємо, раніше ми публікували пророцтва астролога про зміну воєнного управління в Україні. Езотерик розповів, які території реально повернути.