Чому сниться вітер: віщуни розповіли, що чекати після такого сну

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Що означає сновидіння про вітер
Сон про вітер, фото: Pezibear

Езотерики розповіли, що означає сон про вітер

Природні явища уві сні вважаються знаковими. Здавна наші пращури вірили, що негода знаменує проблеми, а сонце — радість. Раніше ми писали, до чого сниться злива, а тепер розкажемо, що чекати після сновидіння про вітер.

Пригадайте, яким був вітер, і що ви відчували уві сні. Вам було холодно чи ні? Вітер ніс воду, бруд, чи був чистим і приємним? Ці нюанси допоможуть якісніше розшифрувати ваше сновидіння.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Сонники віщунів

Сонник Ванги

Якщо вітер був сильним, чекайте змін у житті. Вони настануть найближчими днями. Якщо ви ішли проти вітру, чи опиралися йому, але він вас здував, і ви не дійшли до потрібного місця, — готуйтеся до негараздів. Якщо ви подолали вітер, у реальності вас чекають перемога та успіх.

Сонник Фрейда

Якщо ви бачили, що за вікном сильний вітер, це знак, що ви турбуєтеся про близьку людину. Проте чи варто переживати, якщо цій людині байдуже на проблему, яка вас зачепила. Сон, у якому вас здувало вітром, означає, що ви хочете створити сім’ю.

Сонник Міллера

Езотерик трактував вітер уві сні як печаль і розпач. Особливо буде сумно та депресивно, якщо у сновидінні ви потрапили в ураган. Ваші плани та мрії не здійсняться так швидко, як ви цього хотіли. Сон, у якому ураган забирає ваш дім, попереджає про зміни способу життя.

Яким був вітер

Холодний

Такий вітер сниться до агресії та злості, які виникнуть через провал планів. У вас серйозні перешкоди, тому не варто поспішати. Якщо через вітер нічого не було видно, ваш проєкт, бізнес чи справа зазнає краху. Якщо бодай щось було видно, — ви впораєтеся із проблемою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Прохолодний, але теплий

Вітерець, який не пече, і водночас не морозить, пророкує приємні будні, романтику і подарунки. Вас чекає взаємне кохання та зміни на роботі. Усе буде мирно, позитивно і гармонійно.

Теплий, гарячий

Спекотний, пустельний вітер сниться до дискомфорту. На вас навалиться чимало роботи, тому не зволікайте і якісно працюйте. Якщо вітер був теплим і ви почували себе комфортно, чекайте успіху та щасливих стосунків, які переростуть у сім’ю.

Раніше ми писали, що означає сон про грозу. Езотерики розповіли, що чекати в реальності після такого сновидіння.